Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

Ügyfélszolgálat nyitvatartás

Az Ügyfélszolgálati Iroda legközelebbi nyitvatartása a Webáruházban megrendelt és kiértesített csomagok átvétele céljából:

előzetes időpontegyeztetéssel: 06-30-4241444

Címe: 3525 Miskolc Tizeshonvéd u. 21/B. F/3. (A Hermann Gimnáziummal szemben lévő üzletsoron.)

 

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy csak a kiértesített csomagok átvételére van lehetőség, erről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, mert előfordulhat, hogy Ön még a fenti átvételi időpont előtt, de már a csomagolás és átszállítás időpontja után adja le rendelését, ez esetben az Ön rendelése csak a következő időpontban lesz átvehető, mivel az Ügyfélszolgálaton árukészletet nem tartunk. Szíves megértését kérjük!

A fent megjelölt átvételi időpontot megelőző napon déli 1200-óráig beérkezett megrendeléseket csomagoljuk és szállítjuk át, amennyiben a megrendelt termék raktáron van. A termékek elérhetőségéről a fenti telefonszámon érdeklődhet. Futárszolgálati kiszállításunk is az Ön szíves rendelkezésére áll!

 

WP_000481

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás