Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

GO!STORE KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Nagyítás GO!STORE KEDVEZMÉNYKÁRTYA
Bruttó:

0 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
GO!STORE KEDVEZMÉNYKÁRTYA termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) GO!STORE KEDVEZMÉNYKÁRTYA termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Go!Store Kedvezménykártya

 

Ingyenes kedvezménykártya, mellyel webáruházunkban és a további partnereknél azonnali visszatérítéseket kaphat a vásárlásai után, amit bármelyik Go!Store partnernél, vagy akár nálunk azonnal le is vásárolhat. Ha még nem rendelkezik Go!Store kártyával, most automatikusan küldünk 1 db plasztikkártyát minden kedves törzsvásárlónk és új vásárlónk megrendeléséhez!

 

A kártya segítségével az interneten ingyenes Go!Store vásárlói fiókot is létrehozhat, ahol belépve nyomon követheti visszatérítéseit és az aktuális levásárolható összeget. A kártyán található QR-kódot okostelefonjába beolvasva a Go!Store elfogadóhelyeken akár a kártya használata nélkül is gyűjthet visszatérítéseket és vásárolhat is. A kártyáról a QR-kódot több okostelefonra is beolvashatja, így a családtagok akár egy kártyára is gyűjthetik a visszatérítéseket, és a kártyán lévő pin kód ismeretében a partnereknél le is vásárolhatják azokat. Ehhez a kártyát nem is szükséges magukkal vinniük, elég a saját telefonjukat benne a Go!Store Kedvezménykártya QR-kóddal.

 

További információk:

 

http://www.superplaza.hu/?id=9994fc35a31847e99de6aa915209c9b2&p=statikus&name=gostore-kedvezmenykartya

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás