Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

TYTOO ARCFESTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A5 FÓLIÁZOTT KARTON - SZIVÁRVÁNY PILLANGÓ

Nagyítás TYTOO ARCFESTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A5 FÓLIÁZOTT KARTON - SZIVÁRVÁNY PILLANGÓ
Bruttó:

350 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
TYTOO ARCFESTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A5 FÓLIÁZOTT KARTON - SZIVÁRVÁNY PILLANGÓ termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) TYTOO ARCFESTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A5 FÓLIÁZOTT KARTON - SZIVÁRVÁNY PILLANGÓ termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A Tytoo arcfestékek és készletek széles választéka megtalálható CSILLÁMVILÁG/ARCFESTÉS kategóriánkban ahol az arcfestéshez sablonokat és minden egyéb kelléket is megtalál.

 

Szivárvány pillangó TyToo arcfestés lépésről lépésre A/5 Fóliázott karton

 

Szín: Szivárvány pillangó

 

Méret: A/5, 15,5 x 22 cm

 

Anyaga: Fóliázott karton

 

Anyaga és kialakítása: mappába lefűzhető, erős, jó minőségű, fóliával bevont 300 g-os kartonlap, 4 lyukasztással, melynek köszönhetően még jobban bírja a lapozgatást. Mindkét oldalon fóliázott, így a rácseppent víztől és arcfestéktől is könnyedén tisztítható.

 

A webáruházunkban beszerezhető termékek és segédletek egyike, mely megkönnyíti az arcfestést és segít beindítani egy jól működő arcfestés vállalkozást is.

 

Minden arcfestés lépésről-lépésre lap egy igényes TyToo arcfestést tartalmaz. Az egyik oldalon képekkel illusztrálva, lépésről-lépésre mutatja be és írja le, hogyan kell egyszerűen, profi módon megfesteni az adott arcfestést.

 

Hasznos ötletekkel, tippekkel vezet, illetve az anyag és eszközhasználatot is bemutatja. Így átláthatóak és könnyen elkészíthetőek lesznek akár a komolyabb arcfestések is. Ehhez plusz segítségként minden arcfestéshez megtalálja nálunk a fekete-fehér TyToo gyakorlólapot, amin begyakorolhatja a festést.

 

A másik oldalon a kész arcfestésről látható teljes méretű kép, mely a mintaválaszték bemutatására szolgál. Tehát akár kezdő, akár profi testfestő, nagyon jól hasznosíthatja őket. Jól kidolgozott árazó rendszer kellékeként is használható, hisz a lap színkóddal van ellátva, mely a megfestés nehézségét jelzi - ami egy adott árkategóriához van rendelve.

 

A választék folyamatosan bővül, fiús és lányos mintákkal egyaránt.

 

A TyToo arcfestés lépésről-lépésre lapok tárolása:

A webáruházunkban megrendelhető arcfestő gyűjtőmappában egyesével lefűzheti őket, azokat válogatva össze, melyeket jól meg tud festeni, így kialakíthatja a kínálatot, melyből a gyerekek és felnőttek kiválaszthatják a kedvükre való mintát.

 

A TyToo arcfestések gyakorlása:

Minden TyToo arcfestés lépésről-lépésre laphoz megvásárolható egy praktikus kiegészítő, a TyToo arcfestés gyakorlólap, melyen egy adott arcfestés lépésről-lépésre lapon látható minta fekete-fehér másolata található lehalványítva. Ezek a gyakorlólapok nagy segítségére lesznek, begyakorolhatja rajtuk az arcfestéseket, mielőtt élesben az arcon festené meg őket. Fesse ki őket a lépésről-lépésre lap alapján, a gyakorlólapon lévő vonalak segítenek.

 

Arcfestés lapok rendszerezése:

Az arcfestés lapok rendszerezésére és árazására szolgáló öntapadós színkörök szintén beszerezhetőek webáruházunkban, ezekkel megjelölheti jelenleg használt arcfestéseit. A színkörök az arcfestések megfestésének nehézségét jelzik. Az árazási rendszerben minden színhez egy ár tartozik, melyet az árlistán adhat meg.

 

Arcfestés lapok árazásához kapható árlista:

A TyToo arcfestés lépésről-lépésre lapok egyszerű és gyors beárazásához egy nagyon igényes, áttekinthető rendszerben logikusan kialakított árlistát is megtalál webáruházunkban, melyet könnyen kitölthet árakkal az árazó segédletek alapján, de akár tetszőlegesen is.

 

Az árlistán az arcfestések árainak kialakított rubrikák előtt egy-egy színkör látható, mely az arcfestések megfestésének nehézségi fokát jelzik, ezek a jelzések pedig az arcfestés lépésről-lépésre lapok jobb felső sarkán is megtalálhatóak, melyek így mutatják az adott arcfestés árkategóriáját. Ezzel az árazó rendszerrel könnyedén beárazhatja és átárazhatja a kínálatot. Praktikus, hisz az alkoholos filc lemosható róla, így egyszerűen átírhatóak az árak.

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás