Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

TYTOO ARCFESTÉS PLAKÁT A3 MÉRET - SZABADKÉZI MINTÁKKAL

Nagyítás TYTOO ARCFESTÉS PLAKÁT A3 MÉRET - SZABADKÉZI MINTÁKKAL
Bruttó:

890 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
TYTOO ARCFESTÉS PLAKÁT A3 MÉRET - SZABADKÉZI MINTÁKKAL termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) TYTOO ARCFESTÉS PLAKÁT A3 MÉRET - SZABADKÉZI MINTÁKKAL termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Arcfestés plakát A/3 szabadkézzel készült mintákkal

 

Méret: 29,7 × 42 (A3 méret)

 

Anyaga: Fóliázott karton

 

Az arcfestés poszter egy nagyon hasznos része a marketingnek. A plakáton szabadkézzel készült arcfestések láthatók, azokból az arcfestésekből, melyek az arcfestés lépésről-lépésre lapokon találhatók, amik a mintaválaszték bemutatásra is szolgálnak. Így a poszteren a kínálatából látható egy kis ízelítő. A mintái közül vendégei akár választani is tudnak, de ami fontosabb, használhatja reklám céljából is és hirdetheti magát vele. A poszterek kiváló marketing anyagok, amivel még jobban felhívhatja az emberek figyelmét arra, amivel foglalkozik.

 

Hirdesse magát a plakáttal:

A Plakát fejlécében, az Arcfestés kiírás alatt kihagyott hely tökéletes arra, hogy feltüntesse a nevet vagy a cégnevet, telefonszámot, illetve ha van, akkor a weboldalt.

 

Pont annyi helyet hagytunk ki, hogy ez a rövid, tömör információ kényelmesen elférjen. De ha nem írna rá semmit, abban az esetben sem tűnik üresnek az elrendezésnek köszönhetően.

 

Öntapadós átlátszó fóliacsík, a könnyed javíthatóságért:

A Plakát mellett talál egy keskeny (1,5 x 27,5 cm) átlátszó fóliacsíkot, amit a plakátra ragasztva és erre írva az infókat, javíthatóvá teszi azt.  

 

A poszteren található minden arcfestés megtalálható az arcfestés lépésről-lépésre lapokon, melyeken részletesen mutatjuk be, hogyan lehet egyszerűen, profi technikákkal megfesteni az adott arcfestést, illetve hogy milyen színek, eszközök és kiegészítők szükségesek az elkészítéséhez, így teszi egyszerűvé és átláthatóvá a megfestendő mintát.

 

Különböző méretű és anyagú plakátok szerezhetők be webáruházban, melyek azért készültek, hogy megkönnyítsék munkát és segítségére legyenek egy jól működő arcfestés vállalkozás beindításában.

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás