Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

ARCFESTÉST JELÖLŐ SZÍNKÖRÖK - PIROS

Nagyítás ARCFESTÉST JELÖLŐ SZÍNKÖRÖK - PIROS
Bruttó:

80 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
ARCFESTÉST JELÖLŐ SZÍNKÖRÖK - PIROS termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) ARCFESTÉST JELÖLŐ SZÍNKÖRÖK - PIROS termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Arcfestést jelölő színkörök 1 ív/15 db - Piros

 

Mérete: átmérője 13 mm, 1 íven 15 db van

 

Anyaga: öntapadós fólia

 

Az öntapadós színkör 6 színben kapható.

 

Színkód és magyarázata:

 

Kék – Nagyon egyszerű

Zöld – Egyszerű

Citromsárga – Normál

Narancssárga – Nehéz

Piros – Nagyon nehéz

Magenta – Extra  nehéz

 

Az arcfestéshez egy jól kidolgozott árazási rendszer alakítható ki a színkörök segítségével. Ebben a rendszerben a webáruházban kapható összes TyToo arcfestést 6 csoportba soroljuk megfestésük nehézsége alapján. A nehézségi fokokat különböző színű - kék, zöld, citromsárga, narancssárga, piros és magenta - körök jelzik az arcfestéseket tartalmazó lépésről-lépésre lapok jobb felső sarkában.

 

Ezeknek a kis külön kapható, könnyen visszaszedhető, öntapadós színköröknek a segítségével meg is változtathatja az Ön számára megfelelő színjelzésre, illetve saját arcfestéseit is megjelölheti, kategorizálhatja velük.

 

Ezek az egyszerű és egyértelmű jelzések kisgyermekek és felnőttek számára egyaránt érthetők. Ennek a technikának a segítségével könnyen be tudja állítani és gyorsan, egyszerűen változtathatja az arcfestései árát.

 

Ha egyszer úgy gondolja, hogy az árai nem megfelelőek, egyszerűen és gyorsan tud rajtuk változtatni. Ha erre sor kerül, és a színköröket használja, nem kell majd minden egyes arcfestést - akár 20 vagy több festést is - külön-külön átárazni.

 

Egyszerűen csak 6 db árat, a 6 színkódhoz tartozó árat kell átírni az árlistán, vagy ha csak 1-2 mintád árát szeretne megváltoztatni, akkor csak átragasztani az adott arcfestés lapot a kívánt színkörrel, ami az adott árkategóriát jelzi.

 

Egy nagyon igényes, áttekinthető rendszerben, logikusan kialakított árlista kétféle méretben is megtalálható webáruházunkban a TyToo arcfestés lépésről-lépésre lapok egyszerű és gyors beárazásához, melyet könnyen kitölthet árakkal az árazó segédletek alapján, de akár tetszőlegesen is. Praktikus, hisz az alkoholos filc lemosható róla, így az árak egyszerűen átírhatók.

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás