Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

STRASSZKŐ RÓZSASZÍN ROSE 6 MM - 40 DB

Nagyítás STRASSZKŐ RÓZSASZÍN ROSE 6 MM - 40 DB
Bruttó:

520 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
STRASSZKŐ RÓZSASZÍN ROSE 6 MM - 40 DB termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) STRASSZKŐ RÓZSASZÍN ROSE 6 MM - 40 DB termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Rose, rózsaszín strasszkő 6 mm átmérővel, 40 db.

 

Egységár: 13.- Ft/db.

 

Termékkód: SS30/6mm.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék színe a valóságban eltérhet a képen láthatótól, az Ön monitorja színbeállításának a függvényében! A képen látható szín ezért tájékoztató jellegű. De minden esetben a leírásban szereplő színű, gyönyörű csillogású, magas minőségű és jól használható terméket fog kézhez kapni.

 

A testdíszítő és a körömdíszítő kövek között az a különbség, hogy a testdíszítő kövek nagyobbak, 3-6 mm nagyságúak, hogy szebben mutassanak a bőrön. A körömdíszítéshez 1, 2, maximum 3 mm köveket érdemes használni, hiszen a körmökön ezek a kisebb méretű kövek mutatnak szebben.

 

A nagyobb kövek tartósabbak a testen!

Minél nagyobbak a kövek, annál nagyobb a kövek alsó sík felülete, ami jobban felfekszik és beleragad a testragasztóba, ezáltal tartósabbak lesznek a felhelyezett kövek.

 

A kicsi 2 mm-es kövekkel az arc és a szem körüli részt érdemes díszíteni.

 

A kövek alján vékony bevonat található, hogy ne érintkezzen a kő a bőrrel. A bevonat megakadályozza, hogy a kövek alatt látható legyen a bőr színe, ezért szebben csillog.

 

A köveket a ragaszóba kell belenyomni, a csillámpor festése előtt. A csillám ragasztó a csillámporhoz hasonlóan a köveket is kiválóan rögzíti a bőrhöz.

 

A kövek használata egyszerű és rendkívül látványossá teszik a testfestéseket.

 

A kövek általában nem maradnak olyan sokáig a bőrön, mint a csillámpor, mert könnyebben beakadnak a ruhába, törülközőbe, így számítani kell arra, hogy a köveket néhány a naponta újra be kell ragasztani a mintába a csillámtetoválás 1-2 hetes élettartama alatt. Másik lehetőség, hogy a kő kiesését követően a helyét kis csillámporral is pótolni lehet, minimális csillámragasztó segítségével.

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás