Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

TYTOO ARCFESTÉK UV NEON RÓZSASZÍN - 3 GRAMM

Nagyítás TYTOO ARCFESTÉK UV NEON RÓZSASZÍN - 3 GRAMM
Bruttó:

990 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
TYTOO ARCFESTÉK UV NEON RÓZSASZÍN - 3 GRAMM termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) TYTOO ARCFESTÉK UV NEON RÓZSASZÍN - 3 GRAMM termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

TyToo arcfesték uv neon rózsaszín 3 gramm:

 

Egységár: 330 000.- Ft/kg

 

Szép élénk szín, mely uv fényre világít. Nagy pigment tartalmú arcfesték, ezért jó a fedőképessége. Természetes fénynél is élénk a színe. Szivaccsal könnyen felvihető. Tartós, nem maszatolódik el, hamar szárad, vízzel könnyen lemosható. Az arcfestékek különböző kiszerelésű tégelyekben vannak otthoni és üzleti felhasználásra is kiválóan alkalmas. Gyorsan és egyszerűen tudja használni őket.

 

A festékek speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek, az arcfesték gyerekeknek is kiválóan használható és a gyerekek arca is festhető.

 

Az arcfesték használata:

Először le kell tisztítani az arcbőrt, vagy azt a testrészt, amire festeni fog, majd a vizes ecsetet vagy szivacsot belemártani a festékbe, de ne legyen nagyon vizes, mert akkor a szín nem lesz elég sötét, s ezután felvinni a bőrre.

 

A 3 gramm-os arcfesték kb. 15-25 arc festésére elegendő.

 

Előnyei:

Nagy pigment tartalmú, jó fedőképességű. Vizes hígítású, a színek egymással keverhetőek. Ecsettel és szivaccsal is könnyen felvihető. Allergiamentes, bőrbarát. Tartós nem maszatolódik el, vízzel könnyen eltávolítható. Egyenletesen kenhető szivaccsal is és ecsettel is. Nem oldódik vissza könnyen, ha a színeket egymásra festjük. Több kiszerelésben, üzleti és otthoni használatra is. Ugyanúgy világít, mint a neon csillámpor.

 

Egy festésen belül érdemes minél több színt használni, hogy látványos és színes legyen a minta. Így tudja a színátmenetet is megcsinálni.

 

Nemcsak az arc festéséhez tudja felhasználni, hanem testfestéshez, illetve smink készítéséhez. Akár tárgyakat is díszíthet vele pl. ajándék dobozokat, képeslapra illetve falra mintákat, ott több hétig is fennmarad a minta.

 

Az arcfestékbe csillámport és köveket is tehet utólag, amivel még látványosabb lesz az elkészült festés.

 

Aki bulikba, disco-ba és olyan rendezvényekre jár, ahol uv fény van, akkor különösen jó választás és biztos lehet benne, hogy ezzel kitűnik a tömegből.

 

Biztonság:

A TyToo festékek speciálisan bőrbarát, allergiamentes anyagokból készülnek. Minden szín külön rendelkezik Biztonsági Lappal, és kozmetikai regisztrációs CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) számmal, a legújabb EU-s 1223/2009/EK kozmetikai rendeletnek megfelelően, mely 2013. július 11.-étől Magyarországon is kötelező érvényű. CPNP Nr: 1144974.

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás