Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

2 DOBOZ CRYSTAL ANION EGÉSZSÉGÜGYI BETÉT NORMÁL - 2 x 10 DB ÉS NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 2 x 20 DB

Nagyítás 2 DOBOZ CRYSTAL ANION EGÉSZSÉGÜGYI BETÉT NORMÁL - 2 x 10 DB ÉS NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 2 x 20 DB
Bruttó:

2 190 Ft / db
2 580 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
2 DOBOZ CRYSTAL ANION EGÉSZSÉGÜGYI BETÉT NORMÁL - 2 x 10 DB ÉS NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 2 x 20 DB termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) 2 DOBOZ CRYSTAL ANION EGÉSZSÉGÜGYI BETÉT NORMÁL - 2 x 10 DB ÉS NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 2 x 20 DB termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Tartalma:

 

2 doboz 10 db-os Crystal Anion egészségügyi betét normál méret, szárnyas + 20 db-os Nano Silver ezüst kolloiddal átitatott törlőkendő visszazárható tasakban. AKCIÓS ÁRON!

 

Egységár: 1 290.- Ft/doboz

 

Akciós egységár: 1 095.- Ft/doboz

 

A termék több darabos AKCIÓS csomagokban is megtalálható webáruházunkban, még kedvezőbb áron!

 

Crystal Anionos egészségügyi betét vékony pamut rétegű anion csíkkal ellátott egészségügyi betét, mely egyedülálló nedvszívó és légáteresztő képességgel rendelkezik. Az anion csík a folyadékkal történő érintkezése során negatív töltésű részecskéket bocsát ki. Ezek az ionok képesek gátolni a gombák, baktériumok, vírusok baktériumok szaporodását, ezáltal is csökkenthetik a hüvelyi fertőzések kialakulását. Ezen tulajdonságaik miatt kiválóan alkalmasak az intim higiénia megtartására. Más hagyományos betétek nem rendelkeznek ezzel a réteggel.

 

Az anionos betét előnyei:

- nedvszívó képessége kimagaslóan nagy

- még a legerősebb menstruációs napokon kevesebb betét használata is elegendő, miközben a higiénia mértéke magasabb

- légáteresztő

- nem tartalmaz kémiai és mérgező anyagokat

 

Kinek és mikor ajánlott a használata:

- menstruációkor illetve már előtte enyhíti a menstruáció előtti tüneteket

- műtét után (nemcsak nőknek!)

- hüvelyi vagy húgyúti fertőzéseknél

- szexuális együttlétek után

- medencék, fürdők használata után

- aranyeres panaszoknál

- vizelettartási nehézségeknél

- hüvelyszárazság esetén

 

A Crystal Anion kágy pamut bevonata alatt egy speciális anionos réteg található. Az anionos felület semlegesíti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, elősegíti a nemi szervek védelmét a különböző fertőzésekkel szemben. Más betéteknél kb. 20 percenkénti cserével érhetnénk el hasonló biológiai tisztaságot.

 

Mivel a betét légáteresztő képességgel rendelkezik, használata során nem okoz irritációt, illetve friss és száraz érzést biztosít. Természetes anyagból készült tapadó felülete a szabad mozgást teszi lehetővé.

 

A negatív töltésű ionok - vagy más néven anionok – a levegő részecskék fontos atomi összetevői. Mivel a világ minden egyes élőlénye kapcsolatban áll velük, az anionok jelenléte a levegőben olyan fontosságú, mint a vitaminok megléte a táplálékunkban.

 

Az anionok nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára. Negatív töltésüknek köszönhetően semlegesítik a pozitívan töltött vírusokat és ártalmatlanná teszik a baktériumokat. Minél több a légkör aniontartalma, annál kevesebb a kártékony anyag benne.

 

A civilizáció fejlődésévével és a nagyfokú urbanizálódás során az ember élettere egyre szűkebbé és közvetlen környezete egyre szenyezettebbé válik. Az állandó szennyezés hatására a nagyvárosi levegőben lévő anionok száma 20%-ra csökkent. Sajnos ennek élettani hatásai mind rövid távon (bakteriális fertőzések) mind hosszú távon (légzőszervi, emésztőszervi megbetegedések) jelentkeznek.

 

A természetben elsősorban a dús növényi és ásványi-anyagokban gazdag környezetben magas az anionok előfordulása. Ezt akkor érezzük igazán amikor vidéken erdőben, mezőn esetleg barlangban sétálunk. Itt az ember szó szerint jobban érzi magát, frissebbnek tisztábbnak érzi a levegőt. Ez mind az anionok baktériumölő hatásának köszönhető. Az ilyen tiszta környezetben anionok tartalma 2500-4000/cm3.

 

Ha egy adott környezetben az anion/1 cm3 mennyiségét megnöveljük kétszeres teljesítménnyel vagyunk képesek munkát végezni, azonnal javul a közérzetünk és üdébbnek, frissebbnek érezzük magunkat. Ezért is egészségesebbek és hosszabb életűek a hegyvidéki emberek.

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az egészséges élethez az anionok száma nem eshet 1000/cm3 alá.

 

Ha friss levegőre vágyunk akkor igazából sok anionra vágyunk. Használjon Ön is Crystal Anion Egészségügyi és Tisztasági betétet!

 

 

Silver törlőkendő:

 

A természetes ezüst az egyik legerősebb baktériumvadász! Minden gyártó, forgalmazó és fogyasztó véleménye megegyezik abban, hogy a kolloid ezüst az egyik leghatékonyabb alapú pusztítója a kórokozóknak.

 

A Science Digest magazin (1978/03.) közlése szerint egy vizsgálatban kb. 650-féle mikroorganizmus közül a nano méretű ezüst-kolloid 6 percen belül minden kórokozót elpusztított.

Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes életben maradni, ha az ezüst kolloid akár csak apró nyomokban is jelen van.

Baktérium ellenes hatásának köszönhetően használható a testhajlatok dezodorálására is, ezen kívül felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását.

Már tíz ppm-es koncentrációban is hatékonyan képes vírusok, gombák és baktériumok elpusztítására, miközben irritációt nem okoz.

 

Használja Ön is a NANO SILVER törlőkendőt, hogy biztos lehessen a tisztaságban!

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás