Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

LAICA BI-FLUX MINERAL BALANCE SZŰRŐBETÉT - 6 DB

Nagyítás LAICA BI-FLUX MINERAL BALANCE SZŰRŐBETÉT - 6 DB
Bruttó:

9 990 Ft / db
11 990 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
LAICA BI-FLUX MINERAL BALANCE SZŰRŐBETÉT - 6 DB termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) LAICA BI-FLUX MINERAL BALANCE SZŰRŐBETÉT - 6 DB termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Egységár: 1 889.- Ft/db

 

Akciós egységár: 1 665.- Ft/db

 

A vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető szűrőbetét, amely alapvetően felelős azért, hogy minél finomabb és egészségesebb vízhez juthasson.

 

A szűrőkancsóval készült víz nemcsak ivóvíz céljára, hanem a mindennapi főzéshez, ételkészítéshez, és a forró vízzel működő háztartási gépek kímélésére, élettartalmának a meghosszabbítására is alkalmas.

 

A tiszta és ásványi anyagokban gazdag, természetes, szűrt víz a legmegfelelőbb ital, amely segít megőrizni a szükséges egyensúlyt és igazán energizál a mindennapokon.

 

Tanulmányok sora bizonyítja, hogy a folyadékkal bevitt ásványi sók még gyorsabban beépülnek a szervezetedbe, mint más élelmiszerrel. Ezt az igényt felismerve, a LAICA kifejlesztette a „Mineral Balance” (ásványi egyensúly) speciális bi-flux szűrőbetétet, amely – az univerzális szűrőhöz képest – még hatékonyabban fenntartja a vízben, a szervezet számára fontos ásványi anyagokat és a pH egyensúlyt, miközben könyörtelenül leszámol az egészségre káros, nem kívánatos összetevőkkel, mint pl. a klór, nehézfémek, növény- és gyomirtó szer maradványok*.

* Amennyiben a csapvíz tartalmazza őket.

 

5 lépcsős szűrés:

 

A rendszer kulcs eleme a legújabb fejlesztésű Bi-flux szűrőbetét, amely ioncserélő gyanta és aktív szén keveréket tartalmazza, valamint *egyedi felépítése szabadalommal védett.

*Önmagában erre - a Bi-flux szűrőn kívül - nem képes egyik szűrő sem.

 

Természet ihlette szűrés!

 

A gravitációt kihasználva ** szabályozott sebességge a csapvíz áthalad az aktív szén, ill. ioncserélő gyanta golyócskák között, és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológialilag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium...) a vízben maradnak.

 **a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása

 

Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket.

 

Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát.

 

Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe.

 

A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót.

 

A végeredmény: 150 liter tiszta, szűrt víz

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás