Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!
BODY SHAPER

NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 20 DB

Nagyítás NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 20 DB
Bruttó:

590 Ft / db

Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 20 DB termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) NANO SILVER TÖRLŐKENDŐ - 20 DB termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Tartalma: 20 db ezüst kolloiddal átitatott törlőkendő.

 

Egységár: 29,5.- Ft/db

 

Silver törlőkendő:

 

A természetes ezüst az egyik legerősebb baktériumvadász! Minden gyártó, forgalmazó és fogyasztó véleménye megegyezik abban, hogy a kolloid ezüst az egyik leghatékonyabb alapú pusztítója a kórokozóknak.

 

A Science Digest magazin (1978/03.) közlése szerint egy vizsgálatban kb. 650-féle mikroorganizmus közül a nano méretű ezüst-kolloid 6 percen belül minden kórokozót elpusztított.

Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes életben maradni, ha az ezüst kolloid akár csak apró nyomokban is jelen van.

Baktérium ellenes hatásának köszönhetően használható a testhajlatok dezodorálására is, ezen kívül felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását.

Már tíz ppm-es koncentrációban is hatékonyan képes vírusok, gombák és baktériumok elpusztítására, miközben irritációt nem okoz.

 

Használja Ön is a NANO SILVER törlőkendőt, hogy biztos lehessen a tisztaságban!

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás