Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

Go!Store Kedvezménykártya

 

 

Ingyenes kedvezménykártya, mellyel webáruházunkban és a további partnereknél azonnali visszatérítéseket kaphat a vásárlásai után, amit bármelyik Go!Store partnernél, vagy akár nálunk azonnal le is vásárolhat.

 

A SUPERPLAZA Webáruház alábbi kategóriáiban található minden termékére 4% visszatérítést ad az Ön vásárlásai után, (ezért a Go!Store kártyával történő fizetést is ezen kategóriák termékeire tudjuk csak elfogadni!):

 

NATURSHOP

 

VÍZSZŰRŐKANCSÓ SHOP

 

CSILLÁMVILÁG

 

AJÁNDÉKCENTER

 

SUPER OUTLET                

 

A visszatérítés a termékek kifizetett vételárára (teljes ár vagy akciós ár) vonatkozik, a szállítási költségre nem!

 

Go!Store kártyával történő fizetési mód választása esetén a csomag szállítási költsége előre utalással rendezhető a kártyás fizetéssel egyidejűleg, a válasz e-mailben foglaltak szerint.

 

A visszatérítés az ügyfélszolgálaton átvett csomagok esetében az átvételt és kifizetést követően az ottani terminál használatával azonnal jóváíródik.

 

A visszatérítés a futárszolgálati kiszállítással megrendelt csomagoknál a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet szerinti 14 napos elállási jog határidejének lejárta után további 14 napon belül íródik jóvá, amennyiben a megrendelő nem élt az elállás jogával. Ha a megrendelő az elállási jogát gyakorolja, akkor a számlával visszaküldött termékek teljes vételárát utaljuk vissza az Általános Szerződési Feltételeinkben foglaltak szerint.

 

Amennyiben már rendelkezik Go!Store Kedvezménykártyával, megrendeléskor a megjegyzés rovatunkban kérjük, tüntesse fel ezt, és a kártya a számát, ahová a jóváírás megtörténhet. Ha még nem rendelkezik Go!Store kártyával, most automatikusan küldünk 1 db plasztikkártyát minden kedves törzsvásárlónk és új vásárlónk megrendeléséhez! (Egy vásárlónak 1 db kártyát küldünk, további vásárlásainak visszatérítéseit ugyanarra a kártyaszámra írjuk jóvá a későbbiekben. Kérjük, jelezze, ha további megrendeléseinél másik kártyára is szüksége lenne például családtagjai részére! Ennek nincs akadálya, hogy további ingyenes plasztikkártyát biztosítsunk, amennyiben Ön kéri. Egy megrendeléshez azonban mindig csak 1 db Go!Store kedvezménykártyát tudunk küldeni! A további megrendelések visszatérítéseit mindig a legutóbb kiadott kártyaszámra írjuk jóvá ez esetben, amennyiben a megjegyzés rovatban vagy e-mailben nem jelzi, hogy melyik kártyára kéri.)

 

A kártya segítségével az interneten ingyenes Go!Store vásárlói fiókot is létrehozhat, ahol belépve nyomon követheti visszatérítéseit és az aktuális levásárolható összeget. A kártyán található QR-kódot okostelefonjába beolvasva a Go!Store elfogadóhelyeken akár a kártya használata nélkül is gyűjthet visszatérítéseket és vásárolhat is. A kártyáról a QR-kódot több okostelefonra is beolvashatja, így a családtagok akár egy kártyára is gyűjthetik a visszatérítéseket, és a kártyán lévő pin kód ismeretében a partnereknél le is vásárolhatják azokat. Ehhez a kártyát nem is szükséges magukkal vinniük, elég a saját telefonjukat benne a Go!Store Kedvezménykártya QR-kóddal.

 

További információk és Go!Store elfogadóhelyek:

 

https://gostore.hu/home/search/city/null/cat/null/distance/null/ob/name 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás