Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

Cégünkről

A SUPERPLAZA Webáruház megalakításának alapkoncepciója mi más lehetett volna – kisgyermekes anyaként – mint, hogy kényelmes, áttekinthető és kedvező termékbeszerzési lehetőséget kínáljak elfoglalt nőtársaimnak, és természetesen a férfiaknak is, többféle kategóriában, egy szállítási költséggel, vagy akár anélkül. Egészségünk, környezetünk megóvása, idő- és pénzmegtakarítás az elsődleges szempontjaink, amelyek mindannyiunk számára a legfontosabb értékek a XXI. században, úgy gondolom.

Webáruházunkban közel 5000 termékkel várjuk kedves érdeklődőinket, melynek nagyobb része készletről azonnal szállítható, másik része pedig régi és jó kapcsolatú gyártóinknak, importőreinknek és beszállítóinknak köszönhetően rövid – általában néhány napos – szállítási idő alatt megérkezik raktárunkba, hogy továbbíthassuk Önnek. Mindent közvetlenül a gyártótól, importőrtől szerzünk be, ezért áraink a megszokott ár alatt vagy annak alsó kategóriájában találhatók, annak ellenére, hogy kizárólag jó minőségű, márkás termékek szerepelnek a kínálatunkban. A termékválasztékot folyamatosan bővítjük, és cél a későbbiekben új termékkategóriák és csoportok megjelentetése is, amennyiben az alapkoncepciónkba beleillik. Így természetesen gyártók, importőrök jelentkezését is szívesen vesszük.

Amit megtalálhat nálunk: természetes és egészséges termékek, amik egyedi értéket képviselnek, az áruk viszont többnyire hétköznapi, megfizethető. Műszaki újdonságok, melyek időt, kényelmet és biztonságot kínálnak az Ön számára, és ez sokszor többet ér minden pénznél. Különlegességek, ritkaságok, érdekes és nem hétköznapi termékek, amik feldobhatnak egy ünnepet a megajándékozott és az ajándékozó számára is. Outlet termékek, utolsó darabok, ritkaságok a megszokott ár töredékéért. Kizárólag olyan termékeket találhat meg nálunk, amelyet mi is szívesen és megelégedve használunk vagy használnánk. Mielőtt egy új gyártó, forgalmazó termékskáláját bevennénk kínálatunkba, a termékek alapos, minden szempontból történő megvizsgálása után: a tartalom, a minőség és az ár/érték arányát is figyelembe véve, a tesztelés második fázisa nálunk abból áll, hogy szúrópróbaszerűen néhány termékét kiválasztva először magánszemélyként megvásároljuk, kipróbáljuk, használjuk, gyötörjük, és ha kiállták a próbát minden szempontból, csak akkor kerülhetnek be a SUPERPLAZA Webáruház kínálatába. Természetesen ez esetben megszavazzuk a bizalmat a gyártó többi hasonló termékének is, mert több ezer terméket még a kislányaim segítségével sem tudunk egyesével kipróbálni.

Amit nem találhat meg nálunk: egyszerhasználatos, azonnal tönkremenő tucattermékek, egészséget károsító termékek, vegyianyagok, hiszen egyik fő koncepciónk az egészség megőrzése, melynek alapja a harmónia, a nyugalom, a természetes dolgok, a kényelem megteremtése és a stressz kiiktatása az Ön velünk és termékeink használatával eltöltött értékes idejében.

A futárszolgálati kényelmes kiszállításunk mellett Miskolcon működő Ügyfélszolgálatunk is rendelkezésre áll a termékek átvételére, melyről a fent látható Ügyfélszolgálati Iroda menüpontunkban bővebb tájékoztatót talál.

A baloldali Kategóriák menüben tud navigálni virtuális plázánk boltjai, és annak polcai között. De ha csak az akciós kínálatunkra kíváncsi, akkor jobb oldalon az Akciós termékek fül alján egy kattintással kilistázhatja azokat.

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk Önnek webáruházunkban, vásárlóinknak kívánjuk, hogy olyan örömet találjanak a nálunk megrendelt termékekben, mint amilyen nekünk volt azokat kiválogatni, kipróbálni és felhelyezni virtuális polcainkra!

Ha még bővebb információt szeretne vagy napi kapcsolatban maradni velünk, akkor kérjük, keresse fel Facebook oldalunkat:

https://www.facebook.com/superplaza/

és

https://hu-hu.facebook.com/webaruhaz.superplaza

Ott közvetlenebb formában és tegező viszonyban társaloghatunk egymással, a FB társasági szokásaihoz igazodva. Itt a SUPERPLAZA Webáruházban nem tartottam illőnek ezt egyoldalúan a magam részéről így alakítani, hiszen vevőkörünk széles skálát ölel fel, ezért döntöttem a magázódó megfogalmazás mellett, így nyilvánítva ki tiszteletemet is a webáruházat felkeresők és vásárlók részére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás