Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

2018 KARÁCSONYI KUPONOK

Időtartam: 2018. november 25. – december 31-ig, illetve amíg a készlet tart!

Kuponjaink összevonhatók, az akció időtartama alatt korlátlanul, és egy megrendelésben több kupon és többször is felhasználható, akár mind a 4 kupon is egy megrendelésen belül! „KARÁCSONYI KUPONOK SZABÁLYZAT” tájékoztatónkban, részletesen elolvashatja a kuponjaink külön szabályzatát. Webáruházunk fenntartja a jogot, ha az akció időtartama alatt valamely termék elfogyna és nem beszerezhető, akkor azt más hasonló funkciójú, legalább egyenértékű termékkel helyettesítse az akció időtartamára. Ezt előzetesen közöljük itt az oldalon, jelenleg minden termék kapható.

A felhasználni kívánt kuponokat kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatban szerepeltesse! A megrendelés leadásakor még automata visszaigazolást fog kapni, ami nem módosítja a kuponnal a megrendelést. Ezután 1 munkanapon belül kap egy újabb visszaigazolást, amelyben már a kuponnal csökkentett ár, a kuponnal érvényesített ingyenes termékek szerepelnek, és ebben az e-mailben értesítjük megrendelése várható kíszállításáról is. (A pontos kiszállításról nyomkövető linkkel ezután még egy újabb értesítő e-mailt is fog kapni.)

(Kérjük, vegye figyelembe, hogy esetleges elállás esetén a kuponnal vásárolt termékeket a megvásárlásukhoz kötődő ingyenes termékekkel együtt kérjük visszaküldeni.)

 

KUPONJAINK:

 

 

LETÖLTHETŐ KUPONFÜZET:

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás