Keresés
Kategóriák
AQUAGLOBE PÁROLOGTATÓ KÉSZÜLÉK
KÉZMŰVES TERMÉKEK NATUREA
HAJKRÉTÁK
EXKLUZÍV HARISNYANADRÁGOK
SUPER OUTLET-ÜNK LEGÚJABB AJÁNLATA!

2018 ÉV VÉGI KISZÁLLÍTÁS:

KARÁCSONY ELŐTTI UTOLSÓ CSOMAGFELADÁS: DECEMBER 19. SZERDA, A DÉLI 12 ÓRÁIG BEÉRKEZETT MEGRENDELÉSEKET TUDJUK ELKÜLDENI, AMENNYIBEN A TERMÉK RAKTÁRON VAN. ÍGY TUDJUK ÖNNEK GARANTÁLNI, HOGY A MEGRENDELÉSÉT MÉG KARÁCSONY ELŐTT KISZÁLLÍTJÁK DECEMBER 20-ÁN CSÜTÖRTÖKÖN VAGY 21-ÉN PÉNTEKEN!

KARÁCSONY UTÁNI CSOMAGFELADÁSI NAP: DECEMBER 27. SZERDA, A  26-ÁN DÉLI 12 ÓRÁIG BEÉRKEZETT RENDELÉSEKET TUDJUK ELKÜLDENI, AMENNYIBEN A TERMÉK RAKTÁRON VAN, ÍGY MEGRENDELÉSÉT MÉG 2018-BAN KISZÁLLÍTJÁK AZ ÖN RÉSZÉRE!

ÚJÉVI ELSŐ CSOMAGFELADÁSI NAP: 2019. JANUÁR 3. CSÜTÖRTÖK, EZEKET 4-ÉN PÉNTEKEN SZÁLLÍTJA KI A FUTÁRSZOLGÁLAT AZ ÖN RÉSZÉRE!

A RAKTÁRKÉSZLETRŐL A MEGRENDELÉS LEADÁSA ELŐTT A 06-30-4241444 TELEFONSZÁMON IS TUD ÉRDEKLŐDNI, ILLETVE A MEGRENDELÉS BEÉRKEZÉSE UTÁN MI IS ÉRTESÍTJÜK A TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGÉRŐL ÉS A CSOMAG FELADÁSÁRÓL.

SZEMÉLYES CSOMAGÁTVÉTELRE AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATON LEGKÖZELEBB 2019-BEN LESZ LEHETŐSÉG. SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET KÉRJÜK, JELENLEGI KAPACITÁSUNK MÁR CSAK A FUTÁRSZOLGÁLATI CSOMAGOK FELADÁSÁRA ELEGENDŐ.

KELLEMES ÜNNEPI KÉSZÜLŐDÉST ÉS KARÁCSONYRA HANGOLÓDÁST KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES ÜGYFELÜNKNEK!

TEKINTSE MEG KARÁCSONYI KUPON AJÁNLATAINKAT!

superplaza-karacsonyi-kuponok-akcio-olcso

 

 

 

 

 

 

Visszajelzés
A SUPERPLAZA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás